Asuman Krause’n canlı yayında eteÄŸi yırtıldı

     Åžarkıcılığa mera salan Asuman Krause, TRT’deki programda büyük bir ÅŸanssızlık yaÅŸadı. Öykü ve Berk kardeÅŸlerin TRT 1 ekranlarında canlı yayınlanan ‘Boyalı Direk’ programına Okan Bayülgen ile Asuman Krause konuk oldu.Yeni imajı gereÄŸi elbisesinin üzerine geniÅŸçe metal bir kemer takarak ekranlara çıkan Asuman Krause, TRT’deki programda büyük bir ÅŸanssızlık yaÅŸadı.

 

Vücuduna iyice yapışan eteÄŸinin yırtılması Asuman Krause’nin moralini bir hayli bozdu.

Krause, seyircilerden eteÄŸinin yırtılması nedeniyle özür dilerken, "Bir güzel olarak karşısınıza yırtık çıkmak istemezdim" dedi.

Programın daha başında yaşadığı bu talihsizlikle konsantrasyonunu kaybeden Krause, reklam arasında kıyafetini değiştirerek rahatladı.

Televizyon gazetesi

İlgili Haberler

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.